DSC_0960

Elk jaar is er in verband met Chinees nieuwjaar een viering in Delft van de stichting Tai-Peng. Shinji Entertainment mocht voor de 4e keer optreden voor de stichting. Daar is meestal een delegatie van de Chinese ambassade bij aanwezig, en ook dit jaar was dit het geval.

Delft is lekker dicht bij huis dus het demo team hoefde niet ver te reizen. Althans, iedereen kan zich in een afslag vergissen, en helaas miste wij die van ons. Na een omrit van 10 minuten en eindelijk een parkeerplaats te hebben gevonden is het Shinji Entertainment team nog op tijd aangekomen en zich gaan voorbereiden. Het hotel / restaurant waar het optreden plaatsvond was al aardig vol en een van de zalen zat een groep aan een tafel met mini-mouse oren. Op 1e gezicht was dit apart tot we realiseerde dat het aankomende jaar, het jaar van de muis wordt. Best origineel dachten we achteraf.

We lagen nog op schema en we maken daar een prioriteit van. Het kan echter voorkomen dat de opdrachtgever zelf achter loopt op schema. En dat kan bij het artiesten leven soms ook vervelend zijn als we meerdere opdrachten hebben op dezelfde dag. En in dit geval, was dit ook van toepassing voor sommige artiesten. Maar met een goede planning hadden we tijd genoeg, geen stress dus voor Shinji Entertainment. Een uur na gepland was het dan zover, we mochten op.

Na een krachtige performance van 15 minuten was het alweer tijd om te gaan. Goede oefening voor de komende weken.  Met anderhalve week te gaan tot het Chinees nieuwjaar viering op de Kruiskade te Rotterdam en vele opdrachten die week ging het Shinji Entertainment team weer verder.