Elk jaar begint het bestuur van de organisatie van de viering van Rotterdam Chinese New Year (RCNY) in Rotterdam met een kick-off bij de Rotterdamse vlaggen parade aan de Boompjes kade. De vlaggenparade is gesticht om symbolisch alle burgers van alle nationaliteiten in Rotterdam samen laten te komen. De parade telt 260 vlaggenmasten en telt vlaggen van 174 nationaliteiten.

Tijdens evenementen en vieringen worden op de overige masten de vlaggen van het evenement gevlogen. Voor het Chinees nieuwjaar was dit de RNCY vlag en in het kader van de viering mocht de leeuw van Shinji Entertainment de grootste vlag zegenen en er sla van eten. Daar was de Shinji leeuw wel voor in!

Tijdens evenementen en vieringen worden op de overige masten de vlaggen van het evenement gevlogen. Voor het Chinees nieuwjaar was dit de RNCY vlag en in het kader van de viering mocht de leeuw van Shinji Entertainment de grootste vlag zegenen en er sla van eten. Daar was de Shinji leeuw wel voor in!

De voorbereiding vond plaats in restaurant Guliano. Na de zegening vertrok de groep met bestuursleden terug naar het restaurant om enige toespraken uit te wisselen. Wederom een gezellige en goedmoedige sfeer voor de aankomende week. Een volle week. Een drukke week. Niet alleen de week maar ook specifiek deze dag. We gingen in de avond naar…. Zie het volgende bericht.