89883086_10218784371019217_613252799370625024_o_Fotor

In de Belgische stad Maasmechelen organiseerde de gemeente een nieuwjaarsfeest met China als thema. Shinji Entertainment werd uitgenodigd om het entertainment te verzorgen van deze avond. Bij aankomst werd de team begeleid naar de kleedkamers waar iedereen zich kon omkleden en opwarmen. De artiesten stonden te poppelen om weer een spannende show te verzorgen. Na een aantal goede rehearsels gedaan te hebben in de weken ervoor, was de team klaar om op topniveau op te treden.

De avond begon met een martial arts show verzorgd door onze artiesten. De show bestond uit vijf artiesten, waaronder de Chinese mythische wezen de ‘Monkey King’. Tijdens de optreden waren er demonstraties met verschillende wapens te zien zoals speer, hellebaard, stok en zwaarden. De Monkey King was de favoriet onder het publiek. Met zijn ondeugende karakter, flexibele lichaam en gevechtskunsten was hij een waar spektakel om naar te kijken.

De gasten werden in de grote zaal verrast door een leeuwendans optreden, waar ze netwerkborrel aan het houden waren. De leeuwendans werd door twee leeuwen uitgevoerd. Onder begeleiding van de live-muziek stormden de leeuwen de zaal binnen. De leeuwen dansten synchroon op de muziek en speelden met het publiek. De act was een prachtige afsluiting van de avond.

Toen de leeuwendans optreden voorbij was, zat het er weer op voor iedereen. Nadat de artiesten maaltijden na achteren waren gewerkt begon de roadtrip weer terug naar huis. Het was een geslaagd event voor zowel de gasten als de team.

DSC_0131