Op 29 januari 2020 werden meerdere leeuwendans en drakendans optredens door de artiesten van Shinji Entertainment verzorgd in de Bijenkorf van Rotterdam. Speciaal voor het Chinees Nieuwjaar werd er op deze dag een VIP-diner georganiseerd. Het diner vond plaats in het restaurant van de Bijenkorf. Onder het genot van meerdere gangen die klaar gemaakt werden door Chinese chef-koks, konden de gasten genieten van de verschillende optredens.

Voordat het diner van start ging, werden de winkelende bezoekers van de Bijenkorf verrast met een leeuwendans optreden. De luide drum, bekkens en gong zorgden voor een feestelijke stemming in het warenhuis. De leeuw zorgde ervoor dat hij overal te zien werd en bezocht een aantal merken zoals Valentino, Louis Vuitton en Gucci.

Na het verassing act kon het VIP-diner van start gaan door middel van een sla ceremonie. Nadat iedereen heeft plaatsgenomen volgde er een drakendans optreden verzorgd door onze professionele artiesten. Ondanks de smalle paden en ronde tafels lukte het de draak om een waar spektakel neer te zetten. Het diner eindigde uiteindelijk met een leeuwendans koppel. De oranje en gele leeuwen liepen langs elke tafel en gaven alle gasten de volledige aandacht. De gasten hadden zich uitstekend vermaakt, het diner werd kortom een groot succes.