Hoe kan ik jullie bereiken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 op telefoonnummer 06-25251082. Buiten deze kantoortijden nemen we informatieaanvragen in behandeling per e-mail of via het contact formulier.

Hoe kan ik een act boeken?
Via het onderstaande contactformulier kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor de acts waar u geïnteresseerd in bent. Zodra uw aanvraag in goede orde is ontvangen nemen wij contact met u op.

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?
Over het algemeen hanteren wij een uiterlijke termijn van 24 uur voor u een reactie of een offerte van ons krijgt.

Kan ik meerdere acts boeken?
Dat kan zeker! U kunt verschillende acts combineren. We adviseren acts te selecteren die elkaar kunnen aanvullen. U kunt vrijblijvend advies vragen van ons over de gepaste entertainment voor uw evenement.

Kan ik de artiest van tevoren spreken voor overleg?
Het is helaas niet mogelijk om van tevoren contact op te nemen met de artiest. Het is wel mogelijk om van tevoren telefonisch of via de mail uw wensen of eisen door te geven aan uw contactpersoon. Deze zal dan doorgegeven worden aan de artiest. Op de dag zelf zou u wel op locatie kunnen overleggen met de artiest.

Hoe laat is de artiest aanwezig?
De artiest zal altijd ruim van tevoren op locatie aanwezig zijn. Over het algemeen kan er een aanvangstijd van 1 uur ven tevoren aangehouden worden. Het exacte tijdstip zal uiterlijk een week voorafgaand doorgegeven worden.

Wat als een artiest verhinderd is?
Mocht een artiest vanwege omstandigheden verhinderd zijn om aanwezig te zijn, dan zal er alles aan gedaan worden om voor geschikte vervanging te zorgen. In de praktijk komt het zelden voor dat een artiest niet aanwezig kan zijn.

Krijg ik dezelfde artiest als op de afbeelding?
Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de artiest en is in overleg m.b.t. uw voorkeuren te bespreken (bij voorkeur van een Aziatische persoon als pianist bijvoorbeeld).

Is het mogelijk om eigen invulling door te geven voor de act?
Specifieke wensen zijn altijd welkom. Echter, is het wel belangrijk om dit minimaal 14 werkdagen voor aanvang van het optreden door te geven, zodat de nodige voorbereidingen ervoor getroffen kunnen worden. We kunnen niet garanderen dat bepaalde eisen worden doorgevoerd, vanwege de complexiteit van acts.

Zit bij dans acts muziek inbegrepen?
Elke dans is inclusief muziek op USB met speaker. Leeuwendans is standaard met live muziek en is inbegrepen in de prijs. U kunt zelf eventueel ook uw eigen muziek leveren. Onze artiesten moeten hier echter wel mee kunnen werken en gelieve ook 14 werkdagen van te voren op te geven.

Hoe verschilt hosting Kung-Fu Panda, Geisha of Monkey King van Aziatisch entertainment?
Onder hosting verstaan we het ontvangen, te woord staan, kleinigheden uitdelen, gasten begeleiden Kung-Fu panda als entertainer kan rondlopen, Kung-fu doen en meer. Zo kan de Monkey King ook eventueel saltos maken en kan een geisha een instrument bespelen of dansen.

Ik ben artiest en ik wil me aanmelden, hoe kan ik dat doen?
Dat kan door het artiesten formulier in te vullen.

 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.