Kung Fu Panda

Monkey King

Bijdehand, moedig en sterk!

Kung Fu Tijger

 

 een feest of bedrijfs-event wilt u dat uw gasten een onvergetelijke avond hebben. Gezelligheid en het plezier zijn dan uiterst belangrijk voor een geslaagde sfeer.

Shinji Entertainment biedt hierin een uniek pakket. We zijn namelijk ook beschikbaar om uw gasten te vermaken op een vriendelijke, verbluffende en verbazingwekkende manier, als gastheren- of vrouwen.

Als Shinji houden we ervan om u en uw gasten mee te nemen op een onvergetelijke reis. Een reis vol betovering, volharding en liefde voor de krijgskunst. We roepen spanning, verbazing, vastberadenheid en schoonheid op met als doel een fantastisch eveement neer te zetten waar veel over gesproken zal worden.

Natuurlijk is elk feest of evenement uniek. Neem graag contact met ons op om uw wensen te bespreken en we zullen u tegemoet komen om u een speciale gelegenheid te geven.

 

BOEK NU

 

https://www.shinjientertainment.com/wp-content/uploads/2020/09/cropped-chinese-qipao-wedding-dress-modern-qipao-dress-long-sleeve-silk-women-size-4xl-xxxl-cheongsam-qipao.jpg_q50.jpg

Hostess in Chinese qi-pao jurk

Yoshitaka samurai dancer2

Krijger kostuum

Geisha in kimono