Over ons

Shinji Entertainment, opgericht in 2017, is geboren uit een diepgewortelde passie voor de Chinese leeuwendans, drakendans en kung fu. Ons toegewijde team bestaat uit doorgewinterde artiesten met een rijke ervaring en expertise op het gebied van Aziatische entertainment. Door onze professionals en hun gespecialiseerde vaardigheden kunnen wij presteren op het hoogste niveau. Wij bieden op maat gemaakt entertainment aan, perfect afgestemd op diverse gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften, openingsceremonies, festivals en andere evenementen. Bij Shinji Entertainment streven we naar perfectie, waarbij elk detail klopt en onvergetelijke ervaringen worden gecreëerd voor zowel onze artiesten als het publiek.

Ons team is authentiek, professioneel en punctueel. We geloven in no-nonsense: het leveren van kwaliteit, op tijd zijn, heldere communicatie en grondige voorbereiding. Ons hechte team zorgt goed voor elkaar, wat resulteert in entertainment met plezier en vakmanschap. Wij streven naar langdurige relaties, zowel met onze artiesten als met onze klanten. Als onze artiesten tevreden zijn, is onze klant vaak ook tevreden, en dat vervult ons als Shinji Entertainment met voldoening.

Missie

Onze missie is het verenigen van Oosterse culturen met het Westen. Dit realiseren wij door het leveren van authentiek Aziatisch entertainment in de vorm van optredens, hosting en workshops.

428610316_791200203047910_6241931989498296837_n.jpg