Over ons

Shinji Entertainment is opgericht in 2017 en is ontstaan met de passie voor de Chinese leeuwendans, drakendans en kung fu. Ons team bestaat uit artiesten die jarenlang ervaring en expertise hebben op het gebied van Aziatische entertainment. Het zijn professionals en zijn door hun ervaring en specialisme in staat om op topniveau op te treden. Wij kunnen entertainment op maat leveren, dat afgestemd is op het soort bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft, opening, festivals of andere evenementen. Hierbij zorgen wij ervoor dat het totale plaatje klopt en er voor onvergetelijke herinneringen gezorgd worden bij zowel de artiesten en het publiek. Het is onze missie om de Oosterse culturen te verbinden met het Westen. Dit proberen wij te realiseren door het leveren van authentieke Aziatisch entertainment in de vorm van acts, hosting en workshops.

ArtworkShinjientertainmentJusttra.jpeg

Geschiedenis

De roots van Shinji Entertainment gaan terug naar de jaren 2000 waar de oprichters elkaar hebben leren kennen. Hier vonden zij gelijkstemming in passie voor de expressie van de vechtkunsten. Verschillende mensen met andere achtergronden en toch een gedeelde visie. Shinji Entertainment werd gesticht met als doel het Oosten en het Westen te verbinden door culturele kunsten met elkaar te mengen en dit om te zetten tot een spektakel. Door de achtergronden en visie werd het motto van Bruce Lee geadopteerd: "Under the sky we are one family"

Wij zijn

In het kort, authentiek, professionaliteit, on time, in full! Wij geloven in no nonsense. Kwaliteit leveren, op tijd zijn, goed communiceren en goed voorbereiden. We zijn een team dat goed voor elkaar zorgt, waardoor we met plezier en kunde kunnen optreden. Hierbij richten we ons op de lange termijn relatie met zowel de artiesten als met onze klanten. Zijn de artiesten tevreden? Dan is vaak ook de klant tevreden en zijn wij als Shinji Entertainment voldaan!

Als artiest ben je deel van de Shinji familie!

We vinden het belangrijk dat het team van artiesten elkaar versterkt en aanvult. Daarom organiseert Shinji Entertainment jaarlijks uitjes waar alle artiesten van het team voor worden uitgenodigd. De kern van Shinji is meer dan 10 jaar terug ontstaan en is over de jaren heen gegroeid en hechter geworden. Alle artiesten maken deel uit van de crew, de familie!

RCNY2020-213.jpeg