Ons team bestaat uit artiesten die jarenlang ervaring en expertise hebben op het gebied van Aziatische entertainment. We beschikken over een breed aanbod van gevarieerde shows, waarbij de kwaliteit en spektakel van onze acts hoog in het vaandel staat. Onze artiesten zijn professionals en zijn door hun ervaring en specialisme in staat om op topniveau op te treden. Wij kunnen entertainment op maat aanleveren, dat afgestemd is op het soort bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft, opening of evenement. Hierbij zorgt ons team ervoor dat het totale plaatje klopt en er voor onvergetelijke herinneringen gezorgd zullen worden.

Het is onze missie om de Oosterse culturen te verbinden met het Westen. Dit proberen wij te realiseren door het leveren van zowel authentieke Aziatisch- als niet Aziatisch entertainment.

Wat kunnen onze klanten verwachten?

In het kort, authentiek, professionaliteit, on time, in full! Maar hey, iedere afgestudeerde kan een mooie formele en zakelijk tekst neerzetten. Wij geloven in no nonsense. Kwaliteit leveren, op tijd zijn, goed communiceren en goed voorbereiden. We zijn een team dat goed voor elkaar zorgt, waardoor we met plezier en kunde optreden. Hierbij richten we ons op de lange termijn relatie met zowel de artiesten als met klanten. Zijn de artiesten tevreden? Dan is vaak ook de klant tevreden en zijn wij als Shinji Entertainment voldaan!

Als artiest ben je deel van de Shinji familie!

We vinden het belangrijk dat het team van artiesten elkaar versterkt en aanvult. Daarom organiseert Shinji jaarlijks teamuitjes waar alle reguliere artiesten worden uitgenodigd. De kern van Shinji is meer dan 10 jaar terug ontstaan en is over de jaren heen gegroeid en hechter geworden. Alle artiesten maken deel van de crew, de familie!